Siirry suoraan sisältöön

Tietoa meistä

Mestamasterin tarina

Mestamasterin tarina juontuu vuoteen 2017, kun Mikko Hell — silloinen Constin vastaava työnjohtaja — näki tarpeen johtaa työmaitaan paremmin. Tahtituotanto lähtikin pyörimään joiltain osin melko hyvin, mutta ongelmaksi muodostui työmaan kokonaiskuvan puute: mitä, missä, milloin.

Yhdessä Kasperin kanssa parivaljakko kehitteli konseptisuunnitelmia, joiden pohjalta varsinainen Mestamasterin ratkaisu ja digitaalinen työkalu lähtivät rakentumaan. Prosessia kehitettiin, tuotetta koodattiin, kaljaa juotiin. Pikkuhiljaa tulokset alkoivat puhua puolestaan: aikaa, venttatunteja ja askelia säästyi yhä enemmän ja enemmän. Käyttöasteet olivat huipussaan, tekijöillä oli mestaa, katteet paranivat.

Vielä emme tiedä, mihin tarina jatkuu. Varmaa kuitenkin on, että asiakkaamme ja käyttäjämme ovat olleet todistetusti tyytyväisiä.

Tässä uniikissa tiimissä yhdistyvät vankka kokemus rakennusalalta, kivenkova ammattitaito tuotekehityksestä ja pitkän linjan osaaminen verkkopohjaisten liiketoimien kehittämisestä. Tämä tiimi on Mestamasterin — johtavan tahtituotannon ratkaisun — taustalla.

Tiimin avainpelaajat

Mikko Hell, Mestamasterin perustaja puhumassa tahtituotannosta eräässä konferenssissa

Mikko Hell

Mikko on Suomessa tahtituotannon käyttöönoton ja kehittämisen edelläkävijä. Hän on työssään vetänyt läpi kymmeniä rakennusprojekteja tahtituotannolla. Mikko on keskeinen visionääri Mestamasterin tuotteen ja tahtituotannon parhaiden käytäntöjen edistämisessä.

Kasperi Keski-Loppi, Mestamasterin perustaja & CTO

Kasperi Keski-Loppi

Kasperi on sovelluksemme luoja ja tekninen vetäjä. Yli kymmenen vuoden kehityskokemuksella Kasperi luotsaa Mestamasterin teknistä kehitystä ja vie tuotetta eteenpäin asiakkaiden ja käyttäjien ehdoilla.

Tuomas Talola, Mestamasterin asiakkuudet & operaatiot

Tuomas Talola

Tuomas tuo tiimiin kokemusta yritysten perustamisesta ja johtamisesta yli 10 vuoden ajalta. Tuomaksen kokemus on erityisesti verkkopohjaisten liiketoimien kehittämisestä ja kasvattamisesta.

Mestamaster app images

Aloita tahdilla teko ja kokeile demoamme!

Mestamaster Oy © 2021
Business ID 2972171-7
Tykistökatu 4B, 20520 Turku
+358 44 913 5409
info (at) mestamaster.fi
GDPR