Blogi

Mestamasterin sovellus puhelimella ja tabletilla

Havaintoja tahtiajasta

Hyteistä hotelleihin Ennen Mestamasteriin siirtymistä tein töitä rakennusalalla siellä suorittavalla tasolla. Pääsin näkemään kuinka tahtiaikaa sovellettiin onnistuneesti telakalla hyttien korjauksessa, mutta mantereelle siirryttäessä nämä minuuttitason tarkkuudet tahdeissa vaihtuivat välittömästi viikkoihin. Pettymys nuorelle insinöörille oli kova. Muutamassa vuodessa saimme projekteissamme tahtiaikaa käyttöön ja pääsimme päivätason tehtäväsuunnitteluun kiinni — jopa niissä monimutkaisemmissa… Lue lisää »Havaintoja tahtiajasta

Mestamasterin ensimmäinen rahoituskierros maaliin

Mestamaster avasi rahoituskierroksen lokakuun 2020 lopulla. Rahoituskierroksen tavoitteena oli varmistaa taloudelliset edellytykset liiketoiminnan kehittämiseen ja laajentamiseen vähintään vuodeksi eteenpäin. Tavoite saavutettiin täysimääräisenä.

Mestamaster on valinnut itselleen uuden hallituksen

Tuomas Talola on valittu Mestamaster Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi. Tuomaksella on kymmenen vuoden kokemus verkkopohjaisten liiketoimintojen kehittämisestä, ja siten vahva lisä Mestamasterin liiketoiminnan kehittämiseen. Hallituksen muut jäsenet ovat Mestamasterin perustajajäsenet Mikko Hell ja Kasperi Keski-Loppi.

Mestamasterin sovellus puhelimella ja tabletilla

Mestamasterin blogi avattu!

Rakennusala on vihdoin heräämässä digitalisaation aikaan ja toiminnan tehostamiseen. Tästä hyötyvät niin asiakkaat kuin rakennusliikkeet, mutta siirtymä ei tule olemaan tuskaton. Uusien toimintatapojen opettelu aiheuttaa stressiä ja hammasten kiristelyä alalla, jossa vuosien ajan on totettu toimimaan tietyllä tavalla. Mitä avuksi? Ensinnäkin kaikkien työmaalle tuotavien uusien… Lue lisää »Mestamasterin blogi avattu!